Servicii

Servicii Trans Sanedo    TRANS SANEDO ofera clientilor sai servicii complete de transport, astfel incat sa poata satisface toate cerintele de transport. Transportul rutier acopera intreg teritoriul Europei si se efectueaza in regim de camion complet dar si grupaj de marfa pe camioane specializate pentru orice tip de produs. Pentru cantitatile mici de marfa, pe intreg teritoriul Romaniei, asiguram transporutl acestora in orice localitate in regim "door to door", cu plecare din Bucuresti sau Pitesti si livrarea lor in maxim 48 de ore in functie de distanta, pe
camionete sau dubite de marfa.
    Pentru cantitati mai mari de 3 tone, la importul sau exportul de marfuri, colectarea marfurilor se face direct pe camione de 22 tone prelata sau duba, direct de la locul incarcarii pana la locul descarcarii, indicat de catre client. La cererea clientilor nostri transportam marfuri periculoase ( ADR ) atat in regim de camion complet dar si grupaje, pe camioane prelate sau dube.
    Deasemenea organizam transporturi agabaritice si oferim solutii complete pentru efectuarea lor in cele mai sigure conditii, oriunde in lume ..
    Daca aveti cantitati mari de transportat si vreti un miloc ieftin de transport, efectuam pentru dumneavoastra transport MARITIM CONTAINERIZAT cu incarcare sau descarcare din portul Constanta din si catre marea majoritate a porturilor de pe toate
continentele.
    Transportul maritim de marfa se realizeaza in sistemul full container load- container incarcat pentru un singur destinatar cu toate tipurile de container, 20' si 40', standard-universale,open-top, high cube, flat rack, platforme, frigorifice-reefer, tankcontainere. Pentru transportul containerelor din sau inspre portul Constanta, va punem la dispozitie camioane specializate pentru transportul de containere sau pe cale ferata in vagoane.